Tjeneste

Servicemarked

Vi i BE er allsidige, tilgjengelige, løsningsorienterte og har fokus på service. Med mange års erfaring innen rørleggerfaget, innehar vi de kunnskaper som du og våre kunder kan trenge når det gjelder oppbygging av bad, kjøkken eller oppgradering av rørsystemer. Dette gjelder både gamle og nye boliger/leiligheter. Alle oppdrag er like viktige for oss.

Rørleggertjenester

Vi leverer totale VVS systemer ved ny oppføring av boliger og leiligheter. Vi bytter ut pakninger, blandebatterier, toaletter, varmtvannsberedere, og andre moderniserings behov til din bolig til avtalt pris og tid. Våre rørleggere er fagarbeidere med erfaring i tjenester som omfatter renovering av baderom, rehabilitering eller nybygg av sanitær, bolig sprinkel og varmeanlegg.

Oppussing av baderom og kjøkken

Vi tilbyr total renovering av bad, kjøkken og modernisering av VVS utstyr. Vi kan realisere dine drømmer på 1-2-3 med gode ideer for kjøkken og baderom som tilbyr komfort og velvære. Vi tar på oss jobben med koordinering av alle fag som må involveres i oppdraget.

Vi kan realisere dine drømmer på 1-2-3!

Varmepumpe

I dag er det mulig å få støtte fra Enova til en rekke energi smarte løsninger i forbindelse med utfasing av oljefyr. Det er greit å vite at du kan kombinere flere tiltak som for eksempel installering av varmepumpe og ombygging til vannbåren varme. Varmepumper er den oppvarmingskilden som øker mest blant  husstander i Oslo og Akershus. Vi gir deg hjelp for å finne den optimale og beste løsningen for din bolig. BE monterer og vedlikeholder din varmepumpe. Luft/luft kan også brukes som kjøling om sommeren.

Enova dobler tilskuddet i 2018! Les mer om Enova her

Vi samarbeider med Vaillant varmesystemer og er meget fornøyd med deres produkter, service og oppfølging. Les mer om Vaillant sine varmepumper her 

Rørlegger vakt 24 timer

BE har rørlegger vakt som kan hjelpe deg 24 timer i døgnet. Vi kan også gi gode råd over telefon som kan være nok til å f.eks stenge ut en lekkasje sånn at problemet kan løses i normal arbeidstid dagen etter. Vi rykker ut hvis det er nødvendig.
Ta kontakt med vår vakttelefon her.

Vi tilbyr også utleie av rørlegger og prosjektleder til ditt prosjekt

Mange kjøper i dag bolig eller leilighet som skal totalrenoveres. Egen innsats som prosjektleder er også vanlig for å spare kapital. Finner du ut at du trenger en rørlegger til å demontere, bytte, endre, eller fornye rør, avløp og utstyr kan du kontakte oss.  Vi lager avtaler med fast pris på timer. Hvis behovet øker kan det varsles under arbeidet. Timepris på en arbeidsdag på 8 timer er pr. time kr. 780,- inkl. mva. Timepris ved lengre behov reduseres ved avtale.

Vi tilbyr også bistand fra prosjektleder med planlegging av utførelse, valg av materiell, løsninger og prosjektering med arbeidstegninger. Timepris på prosjektleder er kr. 940,- inkl. mva. Minimum leie er 8 timer. Fast pris på bruk av materialer og VVS utstyr kan også bestilles ved god planlegging av oppdraget med gode rabatter. Vi kan tilby opptil 25%

Vi har egen utstilling i våre lokaler i Frysjaveien 35. 0884 Oslo. Ta kontakt med oss i dag!

Kontakt oss