Har du et hjem, et prosjekt eller en arbeidsplass som har behov for rørlegger Oslo?

Det kan være vanskelig å selv vite hvordan en skal utføre rørleggerarbeid. Rørleggerarbeid er alltid tryggest å få utført av sertifiserte rørleggere.

Sikkerhet og garanti i arbeidet gjør at du som oppdragsgiver kan føle deg trygg på at alt arbeid utføres etter gjeldende retningslinjer og ikke står til fare for deg og de du er glad i.

Vi vet at lekkasjer eller skader kan forekomme på de mest ubeleilige tidspunkt. Det er derfor viktig å kunne ringe etter hjelp med én gang.

I slike tilfeller kan det være lurt å kjenne til at det finnes rørlegger Oslo som er tilgjengelige på telefon 24 timer i døgnet. Slik trygghet sørger vi for i Brødrene Bastiansen VVS.

Brødrene Bastiansen VVS har lang erfaring innenfor rørleggerarbeid

Vi i Brødrene Bastiansen VVS har mer enn 88 års erfaring. Det har gjort at vi har fått muligheten til å spesialisere oss innenfor kvalitet og sikkerhet.

Vi arbeider med VVS-relatert arbeid hos både privatpersoner og i proffmarkedet. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg av tjenester og har både rørleggere og prosjektledere tilgjengelig.

Rørleggerarbeid kan ikke forbeholdes en tidsbegrenset periode av dagen en må holde seg innenfor. Derfor har vi en 24-timers rørleggervakt i Oslo med riktig serviceinnstilte rørleggere.

Trygghet og sikkerhet settes alltid høyest hos oss. Det er viktig at alt arbeid utføres grundig, slik at det resulterer i riktig god og solid kvalitet som holder.

Vi ønsker at du og din familie eller dine ansatte skal kunne føle dere komfortable og uten bekymring velge oss for rørlegger tjenester Oslo.

Våre rørleggere er ytterst profesjonelle med svært høy ekspertise innenfor sitt fagfelt. Vi er stolte av å kunne tilby deg/dere kompetente rørleggere og høy kvalitet og sikkerhet i vårt arbeid.

Hos oss i Bastiansen VVS får du alltid:

 • Erfaren og dyktig rørlegger Oslo
 • Høy kvalitet
 • Solid resultat
 • 24-timers rørleggervakt i Oslo

Våre rørlegger tjenester Oslo innebærer blant annet:

 • Nybygg eller rehabilitering av sprinkelanlegg, sanitæranlegg eller varmeanlegg
 • Oppgradering av rørsystemer
 • Fjerning av oljefyr og oljetank
 • Installasjon av bergvarme via varmepumper
 • Renovering av kjøkken og bad
 • Totale VVS-systemer
 • Utbytting av varmtvannsberedere, toaletter, pakninger og blandebatterier
 • Utleie av prosjektleder og rørlegger Oslo

Privatmarked for rørlegger tjenester Oslo

Har du behov for private rørlegger tjenester Oslo? Vi har rørleggere som er spesialiserte innenfor sanitær-, varme-, og røropplegg i hjemmet så vel som i større bygninger.

Eier du et eget hus eller leilighet? Eller bor dere i et sameie/borettslag? Vi er tilgjengelige om du alene eller dere sammen ønsker å gå til anskaffelse av rørlegger Oslo.

Det skal være trygt og enkelt å velge oss og våre rørlegger tjenester Oslo for privatpersoner.

Proffmarked for rørlegger tjenester Oslo

Til proffmarkedet tilbyr vi en rekke rørlegger tjenester Oslo. Samt har vi både prosjektleder og rørlegger Oslo til utleie.

Vi utfører enkeltoppdrag eller kan leies inn til større prosjekter, som blant annet etablering av totale VVS-systemer, installasjoner eller renovering.

24-timers rørleggervakt i Oslo

Tilgjengelighet er viktig for sikkerheten. Derfor har vi en 24-timers rørleggervakt i Oslo med rørleggere som sitter klare til å svare på dine spørsmål eller rykke ut til oppdrag, helt uavhengig av tiden av døgnet.

Skader eller lekkasjer kan alltid oppstå uventet. Dessverre hender dette også om natten. Det er viktig å starte reparasjon så raskt som mulig om noe oppstår, slik at en skade eller lekkasje ikke fører til ytterligere skader.

Du skal alltid kunne føle deg trygg på å få hjelp i form av rørlegger tjenester Oslo når du har behov, og du skal kunne slippe å tenke på å vente til neste morgen for å ta kontakt.

I Brødrene Bastiansen VVS har vi rørlegger Oslo som har bred fagkunnskap og er klare til tjeneste etter dine behov. Vi setter sikkerhet og kvalitet høyest for ditt velvære og for vår stolthet.

Opplever du en lekkasje eller en skade som behøver akutt hjelp? Vi står alltid klare til å rykke ut til alle døgnets tider.

Kanskje er det en ventil som har løsnet eller noe som har forårsaket skade på blandebatteri? Noen ganger er det til og med enkle grep en kan gjennomføre selv. Derfor gir vi gjerne ut råd over telefon om hvordan du kan få stanset lekkasjen øyeblikkelig.

Det er enkelt å bestille rørlegger tjenester Oslo!

Vi i Brødrene Bastiansen VVS kan når via telefon, e-post eller kontaktskjema som finnes på våre hjemmesider.

Når du kontakter oss vil du alltid få svar fra hyggelige og imøtekommende rørleggere. Kundeservice og forståelse er viktig for oss for at du skal kunne motta den hjelpen du har behov for.

Kom gjerne innom våre utstillingslokaler i Frysjaveien 35, 0884 Oslo!

Vi ser frem til å høre fra deg og kunne hjelpe deg med de det du trenger av rørlegger tjenester Oslo. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale!

– Brødrene Bastiansen VVS ønsker deg velkommen!

Kontakt oss