Ser du etter en rørlegger på Oslo vest?

En god rørlegger skal ta jobben sin seriøst og ha bred kunnskap med gode ferdigheter innenfor sitt fagfelt. Sikkerhet og trygghet skal stå først, og arbeidet skal utføres på en grundig og effektiv måte.

Grundig arbeid og sikkerhet av aldeles høy betydning

Det kan være vanskelig å vite hvem en skal kontakte for den beste kvaliteten og sikkerheten når en skal bestille rørlegger Oslo vest. Det er viktig at lovpålagte forskrifter følges ved rørleggerarbeid. Vi i Bastiansen EFTF vet at nøyaktighet skaper sikkerhet.

Vi har dyktige og imøtekommende rørleggere som har forståelse overfor dine behov. Våre kompetente rørleggere på Oslo vest har lang erfaring og lidenskap innen sitt arbeid.

Vi tilbyr rørlegger Oslo vest og har utstillingslokaler i Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo. Kom gjerne inn for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg med dine oppdrag.

Våre tjenester

Som rørlegger Oslo vest tilbyr vi blant annet:

  • Profesjonelle rørleggere med bred kompetanse
  • Rimelige priser
  • Solid arbeid
  • Tjenester både til privatpersoner eller B2B
  • Utbytting av pakninger, varmtvannsberedere, blandebatterier og toaletter
  • Nybygging eller rehabilitering av sprinkelanlegg, varmeanlegg og sanitæranlegg
  • Totale VVS-systemer til nybygg
  • Renovering av bad og kjøkken
  • Oppgradering av rørsystemer

Servicemarked

Å begynne rørleggerarbeid på egenhånd kan være svært risikabelt. Ofte har en lite eller ingen kunnskap rundt feltet, men ønsker å få jobben gjort på en mest mulig kostnadseffektiv måte. Da er det godt å kjenne til Bastiansen EFTF som tilbyr utsøkte rørleggertjenester til en rimelig pris.

Vi hjelper deg med VVS-relaterte oppdrag i hjemmet med rørlegger Oslo vest.

Prosjektmarked

Har du et byggeprosjekt eller en bedrift som har behov for rørlegger Oslo vest? Vi tilbyr B2B-tjenester og har både dyktige rørleggere og prosjektledere til utleie. Vi skreddersyr en plan for hvordan vi kan utbedre gamle eller sette opp nye VVS-systemer.

24 timers rørleggervakt

Vårt hovedfokus ligger på høy kvalitet og sikkerhet. Vi ønsker at du skal føle deg trygg rundt dine rørsystemer og ved arbeidet som blir utført. Derfor har vi, i tillegg til rørlegger Oslo vest, også rørleggervakt som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Du kan alltid ringe oss vedrørende nye oppdrag eller om du har noen spørsmål. Vi gir deg gledelig også råd over telefonen.

Kontakt oss i dag via vårt kontaktskjema på nett, per telefon eller over e-post. Vi ser frem til å høre fra deg og gi deg et godt tilbud på rørlegger Oslo vest.

Kontakt oss