Bastiansen VVS er et profesjonelt rørleggerfirma med 88 års erfaring og høyt fokus på god kundeservice, og nøye utført arbeid og vedlikehold.

 

Bastiansen VVS er et allsidig rørleggerfirma som tar på seg både store og små oppdrag. Vi har den fagkunnskapen som er nødvendig, pluss det lille ekstra, for å kunne realisere din drøm om et nyoppusset bad eller kjøkken, eller for å kunne hjelpe deg med dine rørleggerbehov. Våre rørleggere utfører også arbeid og oppgradering av rørsystemer, og offentlige anlegg.

 

Ta kontakt idag for befaring, råd, eller spørsmål om våre rørleggertjenester.

 

Vi har kampanje nå!

Installasjon av varmepumpe og vannbåren varme

En av våre mest populære jobber på det private markedet er montering av varmepumpe.

Om du bor på Oslo Vest og fortsatt har oljefyr, er det på tide at denne fjernes. I 2020 må nemlig alle ha byttet ut oljefyr med et mer miljøvennlig alternativ. Enova tilbyr 10 000 kroner i støtte når du fjerner oljefyr og legger om til en varmeløsning som er energibesparende og miljøvennlig. De nye varmeløsningene, som vannbåren varme eller varmepumper, er mer miljøvennlige og rimeligere i lengden sammenlignet med oljefyr.

 

Vi hos Bastiansen hjelper deg med å finne en optimal løsning hvor du kan ha din varmepumpe eller vannbåren varme. Mange varmepumper kan også reverseres og produsere kald luft når temperaturene utendørs øker.

 

Du kan leser mer om Enova sitt tilbud på deres nettside.

Fordeler med varmepumpe

Med en varmepumpe kan du redusere utslipp som kan være skadelige for miljøet. Varmepumpen kan faktisk spare deg 30-80% av energien til oppvarming av vann, som spesielt på vinteren kommer til å gi deg en betydelig lavere strømregning.

 

På markedet finnes det svært få oppvarmingsalternativer som er like miljøvennlige og effektive som varmepumpen. Den erstatter fossilt brensel og kan derfor redusere det totale utslippet av klimagasser.

 

Med en varmepumpe kan du få et bedre inneklima samt god komfort. Norges Astma og Allergiforbund har også anbefalt oppvarming gjennom vannbåren varme for de som sliter med allergier.

 

Varmepumper kan også brukes til nedkjøling av boligen din. I det siste har det vært flere varme somre, og derfor et større behov for nedkjøling. Dette kan en varmepumpe bidra med. På en vanlig norsk sommerdag trenger varmepumpen minimalt med energi for å holde innetemperaturen behagelig. Ved behov for kjøling med luft-vann eller væske-vann, må dette planlegges før montering.

 

Bor du på Oslo Vest og tenker at det er på tide å installere varmepumpe, kan vi fra Bastiansen sende en rørlegger som hjelper deg. Vi kan hjelpe til med plantegning og andre behov du måtte ha, slik at varmepumpen er plassert på et sted som er mest gunstig.

 

Les mer: “Tjenester”

Har det skjedd feil med dine anlegg?

Noen ganger kan det skje feil på røranlegg eller andre anlegg i en bolig. Derfor tilbyr Bastiansen VVS en rørlegger som er på vakt 24 timer i døgnet. Rørleggeren har god erfaring med å kunne forklare hvordan kunden kan fikse problemet. Dersom det er behov for at en rørlegger må rette på feilen, kan vi rykke ut. Det varierer hvor lang tid det tar for rørleggeren å ankomme ditt hjem, men de bruker så kort tid som mulig. Om du har behov for akutt rørleggerhjelp og du bor på Oslo Vest, da kan du kontakte vår vakttelefon.

 

Har du behov for en rørlegger på Oslo Vest? Ta kontakt idag. Vi hjelper deg uansett behov.

Kontakt oss