Har du behov for en rørlegger i Lørenskog?

 

Bastiansen VVS har over 88 år med erfaring innenfor alle rørleggertjenester, og vi er eksperter innenfor våre fagområder.

Vi tilbyr våre tjenester på både til det private og offentlige markedet, og kan sørge for at du alltid er i trygge hender. Ta kontakt for befaring, spørsmål eller ved akutt behov.

 

Proffmarkedet

Vi har entreprenører som er ledende rørleggere i Lørenskog og Oslo. Vi hjelper våre kunder med å lage energibesparende løsninger til offentlige industri og næringsbygg. Vi har blant annet fokus på å gi energibesparende løsninger til våre kunder. Vi tilbyr også serviceavtaler til våre avsluttende prosjekter for å optimalisere energi og besparelse ut av våre leveranser av tekniske varmeanlegg.

En av våre viktigste tjenester er innenfor rehabilitering av anlegg. Alle bygg har behov for modernisering i løpet av sin levetid. Vi i Bastiansen VVS tar ansvaret for rehabilitering av bygg, og sørger for gjennomføring uten problemer. Rehabiliteringen kan være alt fra A-Å.

Vi kan tilby utleie av rørleggere i Lørenskog, Asker, Oslo og omegn, og har også en vakttelefon dersom det oppstår et akutt behov for en rørlegger.

Har du et bygg med behov for rørleggertjenester? Ta kontakt idag for spørsmål, råd, og befaring.

 

Les mer om proffmarkedet.

 

Privatmarkedet

Hos BastiansenVVS er vi allsidige, tilgjengelige og løsningsorienterte. Fokuset vårt ligger på god service, og vi ønsker at våre kunder alltid skal ha en god opplevelse hos oss. Vi hjelper deg med å realisere dine drømmer raskt, enkelt og med fokus på god kvalitet.

Har du for eksempel behov for rehabilitering av bad og kjøkken? På disse områdene er vi også eksperter, og har utført hundrevis av jobber med fornøyde kunder. Et nyoppusset kjøkken eller bad kan øke verdien på boligen og er derfor en lønnsom investering i lengden. Vi kan bistå med hele eller deler av oppussingsprosessen.

Vi utfører også installasjon av varmepumper og vannbåren varme. I Norge jobber vi i dag med utfasing av oljefyrer fordi de er svært lite miljøvennlige. Du kan søke om støtte av Enova til å montere en rekke energibesparende løsninger i ditt hjem. Varmepumper har blitt den formen for oppvarming som har spredt seg mest i Lørenskog, Oslo og omegn.

Om du er usikker på hvilken løsning som vil fungere best, kan våre ansatte hjelpe deg med å finne ut hva som passer best for deg og dine ønsker, samt det som kommer til å fungere mest effektivt. Bastiansen kan både montere og vedlikeholde din varmepumpe. Luften kan også brukes til nedkjøling om sommeren, som passer perfekt med de varme somrene.

 

Våre godkjenningsområder

Våre spesialiseringer innen forskjellige tiltaksklasser er for at våre kunder skal være trygge på at vi er mer enn kvalifisert til å gjøre en god jobb. Vi kan gjøre små og store oppdrag på både det offentlige og det private markedet.

Les mer om våre sertifikater.

  • Prosjektering av sanitær installasjoner tiltaksklasse 2
  • Prosjektering av varme og kulde installasjoner tiltaksklasse 2
  • Prosjektering av slukkeinstallasjoner tiltaksklasse 2
  • Prosjektering av vannforsyning og avløps installasjoner tiltaks klassse 1
  • Utførelse av vannforsyning og avløpsanlegg tiltaksklasse 2
  • Utførelse av sanitær installasjoner tiltaksklasse 3
  • Utførelse av varme og kulde installasjoner tiltaksklasse 3
  • Utførelse av slukkeinstallasjoner tiltaksklasse 3

 

Du kan lese mer om godkjenningene i rørleggerfaget her.

Kontakt oss idag

Har du behov for en rørlegger i Lørenskog og omegn? BastiansenVVS er din lokale rørlegger. Vi er profesjonelle, løsningsorienterte, og har stort fokus på fornøyde kunder og god service.

 

Kontakt oss i dag for befaring.

Kontakt oss