Har du behov for en rørlegger i Oslo og Bærum?

 

Bastiansen VVS er din rørlegger og entreprenør i Oslo og Bærum. Vi er en totalleverandør av VVS-tjenester med 88 års erfaring, god service, fornøyde kunder og oppfølgning av god kvalitet.

 

Vi tilbyr våre tjenester til det private og offentlige markedet. På denne måten har vi fått kunder fra både store firmaer samt enkeltpersoner som har hatt god nytte av våre rørleggertjenester.

 

Kontakt oss i dag for befaring.

 

Privatmarkedet

Vi i Bastiansen VVS er allsidige, hardtarbeidende, positive, og løsningsorienterte. Vi fokuserer høyt på service, og ønsker å bygge langsiktige forhold til våre kunder. Våre tjenester for privatkunder inkluderer blant annet:

 

Vi er totalleverandør av VVS tjenester. Disse innebærer oppgaver knyttet til drift, tilsyn og vedlikehold av VVS og tekniske anlegg. Vi jobber med oppfølging av boliger og leiligheter. Våre montører kan utføre moderniseringsbehov etter avtalt tid og pris. Arbeidet utføres nøyaktig og etter kundens behov.

Våre rørleggere har lang erfaring innen renovering av baderom, bolig sprinkler og varmeanlegg.

Ved behov for en totalrenovering av bad, kjøkken, og modernisering av VVS utstyr, kan vi gjøre hele eller deler av jobben for deg. Vi hjelper deg med å realisere drømmen om et full modernisert kjøkken eller bad, med fokus på funksjonalitet og pent design.

 

Utfasing av oljefyrer har blitt en prioritet i de fleste kommuner, da et mer miljøvennlig og bærekraftig alternativ har nådd markedet – varmepumper. Fjerning av oljefyr kan man få dekket, og Enova tilbyr støtte til en rekke energi smarte løsninger. Varmepumper er den formen for oppvarming som øker mest blant husstander i Oslo og Bærum. De er billigere i drift og mer miljøvennlige. Bastiansen VVS hjelper deg med å finne en optimal løsning for din bolig. Vi kan både montere og følge opp din varmepumpe.  

Bastiansen VVS har en rørleggervakt som kan hjelpe deg 24 timer i døgnet i Oslo, Bærum og omegn. Hvis det er en hastende situasjon hvor kunde må utføre noe av arbeidet selv, er våre vakter flinke til å gi god informasjon slik at dette ikke blir et problem. En rørlegger rykker ut om nødvendig.

 

Les mer om våre tjenester på det private markedet.

 

Proffmarkedet

Bastiansens VVS er i dag Bærums ledende rørentreprenør, med fokus på energibesparende løsninger til boliger, offentlige bygg samt industri og næringsbygg.

Vi tilbyr gode serviceavtaler

 

Tjenester vi kan tilby på proffmarkedet:

  • Rehabilitering
  • Vannbårne energianlegg
  • Serviceavtaler
  • Prosjektering

 

Alle bygninger har behov for rehabilitering gjennom oppgraderinger. Vi tar hele ansvaret for alt fra A-Å. Vi utfører rehabilitering av høy kvalitet slik at kunden slipper å bekymre seg for potensielle problemer.

Bastiansen VVS leverer vannbårne systemer tilpasset kundens behov. Vannbåren gulvvarme er en effektiv og behagelig måte å få innekomfort. Dette er også en svært miljøvennlig form for oppvarming, og er mer energibesparende enn andre former for oppvarming. Å legge vannbåren gulvvarme blir enklere for hvert år, og er derfor anbefalt ved rehabilitering av boliger.

Bastiansen VVS sikrer godt samarbeid med kunden gjennom serviceavtaler. Vi sørger for en rutinemessig oppfølging slik at kunden er oppdatert gjennom hele prosessen.

Vi har har vårt eget prosjekteringsteam, og vi samarbeider med andre firmaer også. Slik kan vi sikre de beste løsningene gjennom tverrfaglig prosjektering i alle typer tekniske anlegg innen varmepumper, varme, sprinkler, sanitær og kjøling og mye mer.

Les mer: “Proffmarked”

Trenger du rørleggerhjelp i Bærum og omegn, kan du legge ved din informasjon i vårt kontaktskjema og så tar vi kontakt med deg!

Kontakt oss