Forbud mot oljefyring fra 2020

I 2020 trer loven om forbud mot oljefyr i kraft. Forbudet gjelder både boliger og andre bygninger generelt.

For mange er utfasingen av oljefyr allerede en realitet. Det kan være lurt å være tidlig ute for at en skal kunne motta tjenester for fjerning av oljefyr og installering og montasje mot nye strømkilder.

Hvorfor blir det forbud mot oljefyring?

Fossilt brensel er skadelig for miljøet og dette gjør at oljefyring blir forbudt i Norge fra 2020. Stortinget vedtok forbudet mot oljefyr for å satse på at man tar i bruk mer fornybar energi.

Fjerning av oljefyr vil bidra sterkt til å redusere CO2-utslippene våre i Norge. Nor forbudet trer i kraft vil vi kunne se en drastisk endring i utslipp. Det vil tjene både miljøet rundt oss i dag og i fremtiden.

Å benytte nyere metoder for strømforsyning er verken skadelig for miljøet eller for lommeboken. Ønsker du for eksempel å begynne å anvende bergvarme vil dette stå for store deler av strømregningen, ettersom at det vil dekke oppvarming og varmtvann. Spesielt vil dette kunne merkes om vinteren.

Fjerning av oljefyr med Brødrene Bastiansen VVS

Ved fjerning av oljefyr og oljetank vil en kunne motta enøk-tilskudd fra Enova varmepumper.

Bestiller du fjerning av oljefyr og installering av varmepumpe, eventuelt samtidig med oppkobling mot bergvarme, vil vi kunne tilby deg en total utførelse av hele oppdraget. Du vil her kunne motta enøk-tilskuddet som tilbys fra Enova varmepumper.

Oljetankene i fyrhuset kan erstattes med varmepumper ettersom at det blir frigjort plass til dette når de fjernes.

Vi tilbyr fjerning av oljefyr og oljetanker for alt fra eneboliger til borettslag, arbeidsplasser, sykehus, skoler, mm. Våre tjenester tilbys til både med privatmarkedet og proffmarkedet.

Brødrene Bastiansen VVS har mer enn 88 års erfaring og har svært dyktige rørleggere og prosjektledere.

Å verne om miljøet er viktig for oss. Fjerning av fossilt brennstoff og etablering av nye former for fornybar strømforsyning er derfor oppdrag vi har større fokus på.

Sikkerhet og trygghet er selvfølgelig det som står øverst på vår liste. Vi ønsker at du og dine skal kunne føle dere trygge og komfortable ved bestilling av våre tjenester.

La oss ta hånd om arbeidet, slik at du med god samvittighet kan føle deg trygg på at dere blir tatt godt vare på av våre rørleggere, samt sparer miljøet og strømregningen.

Derfor skal du ikke behøve å nøle for å ta kontakt med oss.

Kontakt oss i dag for fjerning av oljefyr

Via vårt kontaktskjema eller per telefon eller e-post kan du nå oss for en hyggelig samtale om hvordan vi kan hjelpe deg i gang med fjerning av oljefyr og gi deg råd om hvilken type strømforsyning som kan passe best for deg.

Kom gjerne innom våre utstillingslokaler i Frysjaveien 35, 0884 Oslo for et trivelig møte med våre spesialister på produkter og installasjoner.

Vi ser frem til å høre fra deg og å kunne veilede deg i hvordan du kan kvitte deg med oljefyr! Velkommen til oss i Brødrene Bastiansen VVS!

Kontakt oss